پورتال جامع فایلهای آموزشی تحقیق پروژه کتاب

لطفا دست خالی از وبلاگ ما خارج نشوید. نام وبلاگ " سل فایل 2015 " رو در ذهنتون بسپارید. با بیش از 150 هزار فایل دسته بندی شده

پورتال جامع فایلهای آموزشی تحقیق پروژه کتاب

لطفا دست خالی از وبلاگ ما خارج نشوید. نام وبلاگ " سل فایل 2015 " رو در ذهنتون بسپارید. با بیش از 150 هزار فایل دسته بندی شده

بایگانی

لیست عناوین فایلهای موجود در زیر آمده است.

به راحتی می توانید با کلیک روی هر مطلب وارد صفحه توضیحات آن شوید و فایل را دانلود کنید.


1 پایان نامه بررسی مسائل بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی،وضعیت خرمای شهرستان نیکشهر
2 شرکت شهد ایران- صنعت آبمیوه
3 کارخانه قند
4 سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته 
5 کارخانه قند
6 سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته 
7 گزارش کارآموزی و پروژه کارآفرینی خط تولید رب گوجه فرنگی
8 گزارش کارآموزی کارخانه آرد
9 دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
10 گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار
11 دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس شرکت پارس مینو
12 گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان
13 دانلود گزارش کارآموزی شرکت قند شیروان
14 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه
15 دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس
16 مقاله لاتین به همراه پاور پوینت و ترجمه
17 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)
18 دانلود گزارش کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف جهت تعیین خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم
19 دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری
20 دانلود گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان
21 دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان
22 دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا
23 صنایع غذایی
24 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف (پ تیکا) 
25 دانلود گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی
26 نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک
27 اثر فناوری های نوین بر جنبه های مختلف تکنولوژیک مواد غذایی: فناوری نانو
28 بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن
29 بررسی جایگزینی هیدروکلوئیدهای زانتان و بالنگوی شیرازی بجای چربی جهت تولید سوس سالاد رژیمی 
30 پتانسیل فن آورری زیستی در تولید اتانول سوختی از پس آب کارخانجات پنیرسازی
31 اثر زمان نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد گندم
32 دانلود پاورپوینت آماده کاربرد نانو در صنایع غذایی 
33 استخراج اتانول از آب پنیر
34 تولید آرد 
35 استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی 
36 مراحل تولید قند
37 شرکت راهبرد شریف (تولید روغن نباتی)
38 A COMPREHENSIVE GUIDE TO THE HAZARDOUS PROPERTIES OF CHEMICAL SUBSTANCES
39 دانلود پروژه خط تولید رب گوجه فرنگی
40 گزارش کارآموزی در کارخانه صنایع غذایی
41 گزارش کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی زمزم
42 پایان نامه بررسی قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی برای صفات عملکرد در ده ایزوله خالص
43 دانلود پروژه تکنولوژی تولید رب تک محلات رشته صنایع غذایی
44 گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف
45 گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی
46 گزارش کارآموزی در تولید غذای منجمد آماده مصرف با فرمت ورد(word)
47 بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون معطر شده با گیاهان دارویی
48 گزارش کارآموزی آماده در شرکت زمزم با فرمت ورد(word)
49 تحقیق/مقاله آماده تولید سرکه از سیب با فرمت ورد(word)
50 تحقیق/مقاله آماده ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی با فرمت ورد(word)
51 دانلود مقاله ماشین آلات صنایع غذایی
52 پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی 21 اسلاید
53 شیمی تجزیه
54 پاورپوینت کلزا توسعه و مدیریت
55 پروژه احداث تقاطع در نرم افزار مایکروسافت پروجکت (MSP)
56 مقاله با عنوان: ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی
57 مقاله صنایع غذایی (تشکیل کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل)
58 مقاله صنایع غذایی (ویژگی های تغییر شکل ماده ی پوره ی زغال اخته برای کاربردهای فراورش)
59 مقاله صنایع غذایی (اکستروژن مواد غذایی با رطوبت بالا)
60 خط تولید شیر ، ماست ، خامه و دوغ
61 خط تولید آب معدنی
62 گزارش کارآموزی کارخانه آرد
63 مراحل تولید قند
64 خط تولید رب گوجه فرنگی
65 خط تولید خیارشور
66 تجهیزات مورد نیاز خط تولید خوراک دام
67 پروژه کارخانه تولید شیر ( درس اصول طراحی کارخانجات )
68 ارائه در مورد آدامس و فرآورده های آن
69 سوالات میان ترم و پایان ترم ریاضیات 1 و 2 صنایع غذایی
70 گزارش کارآموزی کارخانه قند رشته صنایع غذایی
71 گزارش بازدید از کارخانه آبمیوه
72 دانلود گزارش کاراموزی کارخانه بیسکویت برای رشته صنایع غذایی
73 گزارش کارآموزی کارخانه دادفر ( تولید رب گوجه و آبلیمو و خیارشور)
74 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه پگاه مشهد 
75 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای صنایع غذایی
76 گزارش کارآموزی کارخانه لبنی بابونه
77 گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی
78 آزمایش تولید کمپوت سیب برای درس عملیات صنایع غذایی
79 گزارش تهیه و تولید سس کچاپ برای رشته صنایع غذایی
80 گزارش کارآموزی کارخانه بهروز ( تولید سس مایونز )
81 گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی
82 دانلود آزمایش تولید کلم شور برای عملیات صنایع غذایی
83 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد
84 ارائه در مورد تلخ شدن بادام و روش جلوگیری از آن
85 گزارش بازدید از کارخانه کام اوران 
86 کنفرانس بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی کفیر نروژی در طی ذخیره سازی
87 دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه لبنی 2 رشته صنایع غذایی
88 گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی
89 گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان
90 گزارش بازدید از کارخانه شیر پاک پی
91 گزارش کار بازدید از کارخانه پالیده ( تولید همبرگر )
92 دانلود ارائه نقش آب پنیر در بهبود کیفیت نان
93 دانلود کتاب صنایع نوشابه سازی
94 گزارش کارآموزی کارخانه آرد یاسوج
95 گزارش کارآموزی کارخانه آرد سعید کرمانشاه
96 اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان 
97 بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان
98 بهبود خواص ارگانولپتیکی نان با استفاده از آب پنیر
99 دانلود پاورپوینت در مورد زرده تخم مرغ برای رشته صنایع غذایی
100 گزارش کاراموزی کارخانه اروم ادا برای رشته صنایع غذایی
101 گزارش کاراموزی کارخانه پگاه آذربایجان غربی
102 پروژه اصول طراحی کارخانه ی بیسکویت نل امل
103 انجیر
104 گزارش بازدید از کارخانه کنسرو ماهی پردیس
105 گزارش کاراموزی کارخانه شیر پاک پی
106 گزارش از خط تولید نان صنعتی 
107 گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی (نسیم سامان )
108 گزارش کاراموزی کارخانه شکر برای صنایع غذایی
109 گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی
110 دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی
111 تولید انواع لواشک و لواشک خرما
112 خط تولید شکلات
113 پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
114 پروژه طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده ،نان و شیرینی ، کوکی و کراکر
115 گزارش کار بازدید از کارخانه پگاه فارس
116 گزارش کار آموزی شرکت فرآورده های لبنی رامک
117 گزارش کارآموزی کارخانه صنایع گوشت دمس
118 گزارش کارآموزی کارخانه فراورده های گوشتی نوشین شیراز
119 گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران
120 گزارش کارآموزی دشت مرغاب یک و یک
121 دانلود گزارش کار صنایع کنسرو
122 گزارش تولید گلاب به شیوه سنتی و صنعتی
123 طرح توجیحی تولید رب گوجه فرنگی
124 طرح توجیحی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر 
125 پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی
126 پاورپوینت درس تکنولوژی غلات برای صنایع غذایی
127 پاورپوینت آلبومین تخم مرغ
128 بازدید از کارخانه لبنیات و شیر طراوت 
129 گزارش بازدید از کارخانه تن ماهی ماران
130 پروژه خرما و محصولات جانبی برای رشته صنایع غذایی
131 گزارش کارآموزی شرکت پگاه آذربایجان شرقی 
132 گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی
133 گزارش کارآموزی کارخانه آرد مرکزی سیمین دشت 
134 گزارش خط تولید و بسته بندی آب معدنی 
135 دانلود گزارش کار ازمایشگاه میکروبیلوژی 
136 مقاله در مورد تکنولوژی روغن
137 دانلود کتاب تولید پنیر فتا به روش صنعتی و سنتی
138 مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید غذای کودک
139 کنفرانس بسته بندی مواد غذایی
140 بررسی تاثیر غنی سازی شیر با آهن و ویتامین ها
141 گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های لبنی رضوی 
142 گزارش کار آموزی کارخانه نوشابه و آب اشامیدنی
143 گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن
144 گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)
145 تحقیق در مورد صنعت آبمیوه در ایران
146 گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی
147 کارآموزی شرکت ویتانا برای رشته صنایع غذایی
148 گزارش کارگاه صنایع غذایی با موضوع کنسروسازی
149 روشهای نگهداری مواد غذایی
150 عوامل مؤثر بر فساد مواد غذایی
151 کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی 
152 گزارش بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهرکرد 
153 مقاله در مورد انواع روشهای حرارت دهی مواد غذایی
154 مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی
155 نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
156 پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر 
157 پاورپوینت بررسی کاهش اسید فیتیک در نان فرآوری شده از آرد کامل گندم
158 پاورپوینت اثرات افزودن آرد سویا بر ارزش غذایی و ویژگی های نان
159 پاورپوینت شکلات برای رشته صنایع غذایی
160 علایم رسیدگی در میوه ها و سبزی ها 
161 مقاله استفاده از طیف‌سنجی رامان برای بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی میوه گوجه‌فرنگی
162 چزوه بیوشیمی به صورت ورد
163 گزارش کارخانه تولید قند برای صنایع غذایی
164 ارائه : رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا برای رشته صنایع غذایی
165 مقاله :استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی
166 دانلود نمونه سوالات درس شیمی مواد غذایی برای رشته صنایع غذایی
167 دانلود نمونه سوالات دروس تخصصی صنایع غذایی
168 ارائه : فرآوری تخم مرغ برای صنایع غذایی
169 پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
170 طرح توجیهی شرکت تولید آب معدنی برای رشته صنایع غذایی
171 دانلود طرح توجیحی و بسته بندی آب معدنی برای رشته صنایع غذایی
172 طرح کسب و کار تولید روغن نباتی
173 کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد 
174 گزارش پروژه سیستم تولید بیسکویت شرکت گرجی
175 گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان
176 پاورپوینت آفلاتوکسین درشیر و فرآورده های لبنی برای رشته صنایع غذایی
177 پاورپوینت بررسی اثر طوبت و زمان بر بادام زمینی برای صنایع غذایی
178 پاورپوینت تثبیت سبوس برنج واستخراج روغن سبوس برنج 
179 پاورپوینت تاثیر مالت ذرت خوشه ای در کیفیت نان
180 پاورپوینت تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگراد شده بر روی خواص نان باگت
181 پایان نامه کارشناسی تکنولوژی تولید ماکارونی
182 گزارشکار خط تولید پفک نمکی
183 خط تولید و فرایند تولید چیپس
184 مقاله : بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 
185 ارائه و مقاله : در مورد زرد آلو برای رشته صنایع غذایی
186 مقاله :پنیر پروسس و جانشینها برای صنایع غذایی
187 مقاله : درجه بندی تخم مرغ ها:
188 مقاله: نگهداری سیب در سردخانه
189 غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی 
190 مقاله در مورد روغنها برای رشته صنایع غذایی
191 مقاله در مورد دستگاه های صنایع غذایی
192 مقاله جامع در مورد بسته بندی
193 مقاله :انواع شیرین کننده از جمله رژیمی برای رشته صنایع غذایی
194 پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن)
195 گزارش تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها برای صنایع غذایی
196 گزارش و مقاله دوغ برای رشته صنایع غذایی
197 گزارشکار سیلو برای رشته صنایع غذایی
198 گزارشکار تولید شیر و لبنیات برای صنایع غذایی
199 پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر نان 
200 پاورپوینت اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات
201 پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته صنایع غذایی
202 پاورپوینت بررسی خواص نان های غنی شده با فیبر غذایی
203 پاورپوینت تاثیر غنی سازى با کلسیم روى خواص ماست
204 پاورپوینت صنایع غذایی : گلوتــن 
205 پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ 
206 پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن بر روی خواص ماست کم چرب
207 پاورپوینت سمینار علوم و صنایع غذایی :اثیر هیدروکلوئیدها بر روی نان
208 سوالات امتحانات دروس رشته صنایع غذایی
209 پاورپوینت پسته
210 پاورپوینت صنایع غذایی : کاربرد رئولوژی در صنعت ماکارونی
211 پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در سبوس برنج
212 سمیناردرس غلات برای علوم و صنایع غذایی 
213 پاورپوینت صنایع غذایی : تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
214 پاورپوینت صنایع غذایی : پروتئین آب پنیر
215 ارائه روغن زیتون برای صنایع غذایی
216 ارائه چیپس میوه برای صنایع غذایی
217 ارائه تولید کشمش برای صنایع غذایی
218 ارائه تولید آدامس برای صنایع غذایی
219 ارائه تولید کنسرو ذرت شیرین برای صنایع غذایی
220 ارائه تولید حلوا ارده برای صنایع غذایی
221 ارائه تولید پروتئین سویا برای صنایع غذایی
222 مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) 
223 مقاله با عنوان : استاندارد
224 عنوان تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه 
225 آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن 
226 گزارش بازدیداز کارخانه قند جوین
227 مقاله : مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون
228 مقاله : مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 
229 آیین کار نگهداری انگور در سردخانه
230 عوامل فیزیکی نگهداری میوه‏ها و سبزیها در سردخانه و روش اندازه‏گیری آنها
231 مقاله در مورد ضررهای نوشابه
232 مقاله : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
233 گزارش خط تولید رب گوجه فرنگی
234 گزارش کاراموزی کارخانه رب جام چین برای صنایع غذایی
235 گزارش بازدید از کارخانه ماکارونی جام برای صنایع غذایی
236 گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام 
237 گزارش کاراموزی کارخانه آبلیمو میناب
238 گزارش کارآموزی کارخانه شهریارکام (دُرج) مشهد برای صنایع غذایی
239 گزارش کارآموزی کارخانه شیر ساورز باشت ( شیراز )
240 گزارش کار آموزی کارخانه گل آرد جیرفت 
241 گزارشکار کارخانه تولید رب گوجه فرنگی
242 گزارش کاراموزی کارخانه کنسرو سازی سیرنگ برای صنایع غذایی
243 گزارش کارآموزی در کارخانه تک ماکارون برای صنایع غذایی
244 گزارشکار ازمایشگاه غلات برای صنایع غذایی
245 ارائه : پوشش های خوراکی برای صنایع غذایی
246 ارائه : غنی سازی مواد غذایی
247 ارائه : عرقیات گیاهی معطر برای رشته صنایع غذایی
248 گزارش بازدید از کارخانه (شرکت ) شاداب خراسان برای صنایع غذایی
249 گزارش کامل کاراموزی کارخانه قند آبکوه برای رشته صنایع غذایی
250 گزارش کاراموزی کارخانه آبمیوه
251 گزارش کار اموزی سردخانه استان قدس رضوی برای صنایع غذایی
252 دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه کنسرو سازی صنایع غذایی
253 ارائه تولید رب گوجه فرنگی برای رشته صنایع غذایی
254 پروژه و کاراموزی کارخانه شهد آب ارومیه برای صنایع غذایی
255 سمینار برای صنایع غذایی : فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی 
256 گزارش کاراموزی و پروژه شرکت شهدآب آذربایجان
257 پاورپوینت رب گوجه فرنگی برای صنایع غذایی
258 پاورپوینت پمپها و کاربرد آنها در صنایع غذایی 
259 سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و نان
260 پاورپوینت کنفرانس صنایع غذایی : روغن هسته انگور
261 گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی )
262 مقاله میکروبیولوژی گوشت و طعم دار کردن گوشت برای صنایع غذایی
263 مقاله استارترهای محصولات لبنی برای صنایع غذایی
264 پاورپوینت جانشین های کره کاکائو برای صنایع غذایی
265 پاورپوینت عمل آوری و شور کردن برای درس اصول نگهداری مواد غذایی
266 پاورپوینت کریستالیزاسیون و طباخی برای درس تکنولوژی قند
267 پاورپوینت طراحی کارخانه رب گوجه فرنگی
268 گزارش کارآموزی صنعت شیرینی سازی
269 دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی‎ با فرمت word-ورد 56 صفحه
270 دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی‎ با فرمت ورد 56 صفحه
271 دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره تولید سرکه از سیب‎ با فرمت word-ورد 17 صفحه
272 تحقیق و مقاله آماده درباره تولید سرکه از سیب‎ با فرمت ورد 17 صفحه
273 بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)
274 تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate)
275 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر
276 راههای بالابردن کیفیت محصولات فست فودی و سیستم های آن
277 پایان نامه رشته عمران بررسی و مقایسه نتایج تحلیل خطی سازه ها با منظور کردن ضریب رفتار و نتایج تحلیلهای دینامیکی غیرخطی
278 پایان نامه رشته عمران کنترل نیمه فعال پاسخ لرزه ای سازه چند طبقه همراه با سازه مجاور آن به وسیله میراگرهای نیمه فعال
279 پایان نامه رشته عمران مقاوم سازی ساختمانهای موجود با اسکلت فولادی در مقابل نیروهای ناشی از زلزله
280 دانلود پایان نامه پیرامون تصفیه فاضلاب (صنایع غذایی)
281 گزارش کارآموزی در شرکت تهران همبرگر
282 پایان نامه بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات
283 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره کارخانه رب جام چین (سهامی خاص)
284 پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون استانداردهای غذایی 
285 پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل (رشته صنایع غذایی)
286 دانلود پروژه هیدروژناسیون روغن نباتی کارخانه کشت و صنعت شمال
287 پروژه رشته صنایع غذایی درباره تاریخچه سردخانه 
288 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳ 
289 گزارش کاراموزی کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون تولیدات شرکت پارس مینو 
290 پایان نامه کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی 
291 پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی(رشته صنایع غذایی)
292 پایان نامه برسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران
293 پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی - رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان 
294 مقاله نان
295 پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی - رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان 
296 پایان نامه برسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران
297 پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی(رشته صنایع غذایی)
298 پایان نامه کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی 
299 گزارش کاراموزی کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون تولیدات شرکت پارس مینو 
300 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳ 
301 پروژه رشته صنایع غذایی درباره تاریخچه سردخانه 
302 پروژه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره هیدروژناسیون روغن نباتی 
303 پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل (رشته صنایع غذایی)
304 پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون استانداردهای غذایی 
305 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره کارخانه رب جام چین (سهامی خاص)
306 پایان نامه بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات
307 دانلود پایان نامه پیرامون تصفیه فاضلاب (صنایع غذایی)
308 پایان نامه PMS و تاثیر گیاه مرمکی بر آن
309 دانلود پروژه خط تولید کارخانه شیر ساورز باشت
310 پایان نامه استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی -رشته صنایع غذایی
311 مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
312 پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون کارخانه قند 
313 دانلود مقاله تولید گلاب
314 تحقیق دوغ کره در تهیه نوشیدنیهای تخمیری -رشته صنایع غذایی
315 پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون شیر شتر
316 پایان نامه رشته صنایع غذایی در مورد امنیت غذا و تغذیه
317 تحقیق:پرورش قارچ خوراکی
318 عنوان مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
319 عنوان مقاله : تولید سرکه از سیب
320 عنوان مقاله : فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان
321 عنوان پروژه : احداث کارخانه سوسیس و کالباس
322 عنوان پایان نامه : بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن
323 علوم و تکنولوژی شکلات سازی
324 دیکشنری تخصصی صنایع غذایی
325 امولسیفایرها در صنعت غذا
326 درآمدی بر اصول مهندسی صنایع غذایی (پاول سینگ)
327 سیالات غیر نیوتونی و رئولوژی کاربردی
328 تشریح و حل المسائل اصول مهندسی صنایع غذایی
329 میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن - ویرایش هفتم
330 علوم و تکنولوژی لبنیات پیشرفته
331 تمرینات اصول مهندسی صنایع غذایی
332 جزوه کنکوری تکنولوژی غلات
333 دستورالعمل و فرمولاسیون تهیه بیسکویت، کراکر و کلوچه
334 پروژه / تحقیق آماده: بررسی مواد اولیه، دستگاه ها و تجهیزات مورد استفاده در صنعت گوشت (120 صفحه فایل ورد - Word)
335 مقاله : نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
336 مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
337 مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (فرمت word)
338 دانلود مقاله گوشت (سوسیس و کالباس)
339 برچسب گذاری مواد غذایی
340 نوآوری در بسته بندی مواد غذایی
341 تکنولوژی بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
342 رئولوژی و بافت پنیر
343 عوامل پایدار کننده، قوام دهنده و ژل کننده در صنایع غذایی
344 پروژه آماده: بررسی فرآیند هیدروژناسیون روغن نباتی (126 صفحه فایل ورد - Word)
345 گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی
346 گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم
347 گزارش کارآموزی در کارخانجات لبنی - خط تولید شیر
348 دانلود پایان نامه تکنولوژی تولید پنیر سفید ایرانی(فتا)
349 پروسه تولید آب معدنی 
350 استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
351 مراحل تولید قند
352 بررسی بازار سبزیجات خشک
353 بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات
354 پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
355 مقاله کلیات طرح تهیه ماکارونی
356 مقاله طرح تهیه ماکارونی
357 مقاله شرکت شکلات ساوه
358 گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - تولید نوشابه در کارخانه زمزم
359 نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی)
360 نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی)
361 نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی)
362 پاورپوینت طرح ریزی کارخانه نان صنعتی
363 پاورپوینت طرح توجیهی کارخانه نمک
364 پاورپوینت کارخانه زمزم اصفهان
365 پاورپوینت طرح تولید بسته بندی آب معدنی
366 گزارشکاربازدید از خط تولید کارخانه گلچکان زمانی برای رشته صنایع غذایی
367 طرح نگهداری میوه و سبزی به روش IQF 
368 مقاله موانع صادرات مرکبات 
369 مقاله تاریخچه شرکت آچاچی 
370 مقاله کیفیت محصول توسط مشتری
371 دانلود تحقیق بسته‌بندی
372 مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
373 مقاله : پرورش بوقلمون
374 پایان نامه : بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن
375 مقاله : تولید سرکه از سیب
376 مقاله : فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان
377 مقاله : ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی
378 گزارش کارآموزی کارخانه قند و شکر کرج
379 مقاله در مورد ژلاتین در صنایع غذایی
380 دانلود مقاله HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی (word+ppt+pdf)
381 دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه
382 گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی
383 دانلود مقاله بررسی اثر زانتان و کاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا
384 دانلود گزارش کارآموزی فراورده های لبنی نارمک الیگودرز لرستان
385 دانلود پروژه بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک
386 پاورپوینت تولید کیک
387 دانلود مقاله بسته بندی کالا به عنوان یک رسانه
388 دانلود مقاله درباره بسته بندی
389 دانلود مقاله بسته بندی
390 دانلود مقاله استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی
391 دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی
392 دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)
393 کاراموزی شرکت زمزم
394 دانلود مقاله دوغ - رشته صنایع غذایی
395 کاراموزی درکارخانه نوشابه زمزم
396 بررسی وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی 
397 مقاله استانداردهای غذایی
398 مقاله افزودنیهای غذایی
399 مقاله لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
400 مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب 
401 مقاله تولید شیر 
402 مقاله چای
403 دانلود پروژه شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن
404 مقاله چای و قهوه 
405 مقاله خاویار
406 مقاله خواص معجزه آسای سیب 
407 مقاله دوغ کره درتهیه ی نوشیدنیهای تخمیری
408 مقاله رژیم غذایی در نوجوانان
409 مقاله ساخت آب نبات وشکلات
410 مقاله شرکت تولیدی آب پرتغال
411 مقاله شیر
412 مقاله طرزپخت کیک
413 مقاله غذا
414 مقاله ساختار قارچ
415 مقاله کنجد
416 مقاله موانع صادرات مرکبات
417 مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی
418 مقاله هـــرم غـــذایـــی
419 راه اندازی خط تولید لبنیات
420 دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری
421 دانلود تحقیق جامع و کامل شیر
422 دانلود مقاله شیر و فراورده های آن
423 دانلود مقاله کامل در مور شیر و لبنیات وروش های نگهداری آن
424 مقاله مربوط به شیر و تولیدات شیری 
425 دانلود تحقیق جامع و کامل غذا 
426 دانلود مقاله مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی 
427 دانلود تحقیق آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی 
428 ارائه : صنعت اسانسگیری
429 معرفی GMP و HACCP و دیگر استانداردها
430 ارائه برای درس تکنولوژی قند
431 نقش غنی سازی آرد در بهبود کیفیت نان و جلوگیری از افزایش ضایعات
432 مقاله روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده
433 دانلود مقاله روشهای نگهداری گوشت بدون خنک سازی 
434 مقاله روش های خشک کردن مواد غذایی
435 مقاله روشهای نگهداری مواد غذائی بطریق سنتی و تقسیم بندی روشها
436 دانلود پروژه کارافرینی روغن نباتی گل شاد
437 مقاله ارزش و اهمیت شیر در تغذیه انسان
438 مقاله ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 
439 دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان
440 دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا
441 مقاله اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب
442 پروژه کارآموزی در کارخانه تولید رب گلچین
443 پروژه کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی
444 گزارشکار آزمایشگاه درس تکنولوژی کنسرو
445 پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع غذایی‎(فرمت word) و 40صفحه
446 پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع غذایی‎(فرمت word) و 40صفحه
447 پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع غذایی‎(فرمت word) و 40صفحه
448 گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار‎ (فرمت word) و 78صفحه
449 گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار‎ (فرمت word) و 78صفحه
450 گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار‎ (فرمت word) و 78صفحه
451 دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
452 دانلود تحقیق شیوه اندازه گیری NSP موجود در غلات
453 مقاله محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه محصولات غذایی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان 
454 دانلود تحقیق انواع نان 
455 دانلود پاورپوینت آماده تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه 
456 هیدروکلوئید ها
457 دانلود مقاله خشک کردن قارچ خوراکی
458 دانلود مقاله درباره نگهداری غذا
459 دانلود تحقیق خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان
460 دانلود تحقیق خواص و فواید مواد غذایی
461 کفیر و کومیس
462 کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات
463 مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
464 پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
465 گزارش کامل کاراموزی کارخانه قند آبکوه برای رشته صنایع غذایی
466 پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
467 گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی
468 گزارش کارآموزی کارخانه قند و شکر کرج
469 گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی )
470 گزارش کاراموزی و پروژه شرکت شهدآب آذربایجان
471 پروژه و کاراموزی کارخانه شهد آب ارومیه برای صنایع غذایی
472 گزارش کاراموزی , شرکت شهد ایران , تولید کننده آبمیوه و کنستانتره , صنایع غذایی
473 روش های نگهداری مواد غذایی
474 مقاله نوشابه ها
475 مقاله تأثیر روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه
476 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت word) و 16 صفحه
477 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت word) و 16 صفحه
478 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت word) و 16 صفحه
479 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎ مضرات نوشابه های گازدار(فرمت word) و 13 صفحه
480 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎ مضرات نوشابه های گازدار(فرمت word) و 13 صفحه
481 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎ مضرات نوشابه های گازدار(فرمت word) و 13 صفحه
482 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32 صفحه
483 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32 صفحه
484 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32 صفحه
485 سیکل گردش روغن در مراکز صنعتی
486 مقاله : روشهای نگهداری مواد غذایی
487 عنوان مقاله : نوشابه
488 پاورپوینت سموم مواد غذایی
489 پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 
490 پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد
491 پاورپوینت مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی 
492 پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذا یی 
493 پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
494 DEM simulation of repose angle (ورد 15 ص)
495 دانلود گزارش کار کامل رشته مهندسی صنایع غذایی
496 طرح توجیهی تولید ژلاتین
497 تحقیق خشک کن ها برای درس اصول نگهداری مواد غذایی
498 بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی وکنترل داخلی شرکت سهامی خاص گلهار
499 گزارش کارآموزی در شرکت صنعتی پارس مینو تامین کننده مواد غذایی (266 صفحه فایل ورد - word)
500 دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی
  • ۹۴/۱۰/۰۳
  • علیرضا نامدار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی