| 501 |
دانلود
مقاله پیرامون نوشابه |
| 502 |
دانلود
مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
| 503 |
دانلود
گزارش کارآموزی کارخانه فولاد میلگرد |
| 504 |
دانلود
مقاله پرورش بوقلمون |
| 505 |
دانلود
گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف |
| 506 |
دانلود
گزارش کارآموزی در شرکت زمزم |
| 507 |
دانلود
مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
| 508 |
دانلود
مقاله تولید سرکه از سیب |
| 509 |
دانلود
مقاله فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان |
| 510 |
دانلود
پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس |
| 511 |
دانلود
پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس |
| 512 |
دانلود
مقاله ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی |
| 513 |
بسته
بندی و فرآوری میوه ها |
| 514 |
پروژه
آماده: بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران (150 صفحه فایل
ورد - word) |
| 515 |
فرایند
اشعه ماوراء بنفش در مواد غذایی -مایع تاثیرات بر روی میکروارگانیسم ها و
ترکیبات غذایی و خواص |
| 516 |
پاورپوینت
ماشینهای سورتینگ(درجه بندی)(30 اسلاید) |
| 517 |
پاورپوینت
کمبینات (ماشین مرکب خاک ورز و کاشت)(80 اسلاید) |
| 518 |
ویژگی
های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء |
| 519 |
تولید
نانوامولسیفایرها و کاربرد آنها |
| 520 |
موزارلا
و پنیر پیتزا |
| 521 |
رنگ
های غذایی- از نوع طبیعی |
| 522 |
تحقیق
رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی با فرمت ورد |
| 523 |
دانلود
هیدروژناسیون روغن نباتی با فرمت ورد |
| 524 |
پروژه
تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش |
| 525 |
دانلود
پایان نامه ارشد صنایع غذایی بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر
تهران با فرمت ورد |
| 526 |
دانلود
پایان نامه صنایع غذایی تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت ورد |
| 527 |
خواص
ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت ورد |
| 528 |
تحقیق
رشته صنایع غذایی بسته بندی با فرمت ورد |
| 529 |
دانلود
تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد |
| 530 |
تحقیق
آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی |
| 531 |
آئین
کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی |
| 532 |
آیین
کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی |
| 533 |
آیین
کار نگهداری توت فرنگی در سردخانه |
| 534 |
مقاله
آئین کار نگهداری سیب در سردخانه |
| 535 |
روشهای
نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترل شده |
| 536 |
معرفی
سندروم پیش از قاعدگی، روش های درمان آن به همراه مطالعة آماری بر زنان ایرانی و
تأثیر گیاه مرمکی بر آن (344 صفحه فایل ورد) |
| 537 |
تخریب
اسید اسکوربیک و تغییر رنگ در پالپ acerola در طول گرمایش اهمیک : اثر بسامد
میدان الکتریکی |
| 538 |
عوامل
مؤثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف |
| 539 |
آیین
کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری) |
| 540 |
سطح
عملکرد لرزهای قابهای خمشی فولادی به روش طیف ظرفیت و مقایسه با روش تحلیل
دینامیکی |
| 541 |
پاورپوینت
اصول نگهداری مواد غذایی |
| 542 |
پاورپوینت
فناوری های نوین در صنایع غذایی |
| 543 |
پاورپوینت
: تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی |
| 544 |
گزارش
کارآموزی کارخانه کنسرو سازی |
| 545 |
کمپوت |
| 546 |
طرح
توجیهی تولید روغن نباتی |
| 547 |
نگهداری
سیب در سردخانه |
| 548 |
پمفلت
فواید و خواص تخم بلدرچین |
| 549 |
کاربرد
تکنیک پردازش تصویر در کمی سازی خواص چای سیاه |
| 550 |
خواص
ماهی و میگوو اثرات امگا 3 |
| 551 |
پایان
نامه - بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن |
| 552 |
پروژه
- احداث کارخانه ی سوسیس و کالباس |
| 553 |
گزارش
کارآموزی-تولید غذای منجمد آماده مصرف |
| 554 |
دانلود
پروژه جداسازی،شناسایی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی اورنیتوباکتریوم رینوتراکئال
از گله های گوشتی |
| 555 |
HACCP
چیست |
| 556 |
اثر
سرما بر مواد غذایی |
| 557 |
استانداردهای
غذایی مواد غذایی 43ص |
| 558 |
تغذیه
کودک معلول |
| 559 |
تولید
و تهیه ماست 6 ص |
| 560 |
روغنهای
خوراکی 18ص |
| 561 |
سیستم
تولید مجتمع غذایی رشته به رشته |
| 562 |
طراحی
برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران 33ص |
| 563 |
فناوری
نوین خشک کردن 51 ص |
| 564 |
کارخانه
آرد 44ص |
| 565 |
مشخصات
اجرایی تجهیزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص |
| 566 |
ماشین
آلات صنایع غذایی |
| 567 |
آب
معدنی طبیعی 12ص |
| 568 |
اجرای
سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی |
| 569 |
اثر
فرایندهای خانگی بر مواد غذایی |
| 570 |
ارتقاء
فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 10ص |
| 571 |
استاندارد
سرد خانه میوه و سبزیجات 13ص |
| 572 |
استاندارد
میوه ها و سبزیها - از برداشت تا نگهداری 10ص |
| 573 |
استاندارد
و کیفیت |
| 574 |
اصول
پایه در طراحی بسته بندی 57 ص |
| 575 |
الگوی
طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19ص |
| 576 |
الگوی
مصرف و مشکلات تغذیه 70ص |
| 577 |
امنیت
غذا و تغذیه 72ص |
| 578 |
آنتی
اکسیدانها 17ص |
| 579 |
اندازه
گیری مواد افزودنی در شیر 10ص |
| 580 |
آئین
کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه 25ص |
| 581 |
آئین
کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی 18ص |
| 582 |
آیین
کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه 24ص |
| 583 |
آیین
کار نگهداری گلابی در سردخانه 15ص |
| 584 |
آئین
کار تهیه بهداشتی ماست 36ص |
| 585 |
بامیه
10ص |
| 586 |
بررسی
میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی
گوشت 17ص |
| 587 |
بسته
بندی مواد غذایی |
| 588 |
بهبود
مستمر فرآیند CPI |
| 589 |
بهداشت
تغذیه 22ص |
| 590 |
پرتودهی
مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص |
| 591 |
پروتئین
17ص |
| 592 |
تأثیر
انجماد بر کیفیت مواد غذایی |
| 593 |
تعریف
عیار پروتئین 11ص |
| 594 |
تغذیه
و افسردگی 10 ص |
| 595 |
تغذیه |
| 596 |
تولید
سرکه از سیب 17ص |
| 597 |
تولیدگلاب
90 ص |
| 598 |
خاویار
58 ص |
| 599 |
خشک
کردن مواد غذایی 26ص |
| 600 |
خواص
رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص |
| 601 |
خیار
16ص |
| 602 |
دوغ
11ص |
| 603 |
رنگ
ها 14ص |
| 604 |
روش
شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا 1 |
| 605 |
روش
ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص |
| 606 |
روشهای
سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص |
| 607 |
زیتون
22ص |
| 608 |
سرکه
- 17ص |
| 609 |
سطح
پتاسیم 13ص |
| 610 |
سموم
مواد غذایی 15ص |
| 611 |
سویا
14ص |
| 612 |
سیستم
های (HACCP )در صنایع غذایی |
| 613 |
سیلو
35 ص |
| 614 |
شیر
33ص |
| 615 |
صنایع
خراسان 12ص |
| 616 |
طرح
تولید گوشت مرغ 11 ص |
| 617 |
غذاهای
بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص |
| 618 |
فراوری
گوچه فرنگی در سردخانه 10ص |
| 619 |
فرایند
انجماد مواد غذایی 10ص |
| 620 |
قوطی
فلزی بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی |
| 621 |
کاتالیزگرها
و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22ص |
| 622 |
کارخانه
روغن نباتی |
| 623 |
کم
خونی و فقر آهن |
| 624 |
ماشینهای
بسته بندی مواد غذایی 30ص |
| 625 |
مراحل
تهیه قند از چغندر قند 25 ص |
| 626 |
مربا
و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص |
| 627 |
مربا
و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص |
| 628 |
مسمومیت
غذایی 18ص |
| 629 |
معرفی
سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی HACCP |
| 630 |
مواد
غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34ص |
| 631 |
مقدمه
ای بر بسته بندی مواد غذایی |
| 632 |
مواد
معدنی 20ص |
| 633 |
آیین
کار میوه ها خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای 13ص |
| 634 |
نانو
تکنولوژی و صنایع غذایی 40ص |
| 635 |
نقش
بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده) 10ص |
| 636 |
نقش
رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص |
| 637 |
نگاهی
به ارزش تغذیه 11ص |
| 638 |
نگرشی
بر مراحل اجرای کنترل کیفیت آماری 23 ص |
| 639 |
نگهداری
انگور در سرد خانه 24ص |
| 640 |
نگهداری
میوه ها و سبزیها 19ص |
| 641 |
نوشابه
28ص |
| 642 |
ویژگیها
و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی |
| 643 |
نقش
فناوری نانو در صنایع غذایی |
| 644 |
کارآموزی
در شرکت بسکویت سازی |
| 645 |
HFCS
و کاربرد آن در صنایع غذایی |
| 646 |
دانلود
گزارش کارآموزی - شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان با فرمت ورد |
| 647 |
دانلود
گزارش کارآموزی - گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی پیچک با فرمت ورد |
| 648 |
فیلتراسیون
و سانتریفیوژ |
| 649 |
استافیلوکوکوس
اورئوس و روش های شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی آن |
| 650 |
فراوری
تخم مرغ و تولید پودر آن به روش خشک کردن پاششی |
| 651 |
کاربرد
و اثرات آنزیم ها به عنوان عوامل ضد باکتری |
| 652 |
روش
های نگه داری گوشت |
| 653 |
دانلود
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - گزارش کارآموزی شرکت ویتانا با فرمت ورد |
| 654 |
سمینار
آماده درس رئولوژی - تاثیر صمیغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی سس ماینز |
| 655 |
سمینار
آماده با موضوع فیلم ها و پوشش های خوراکی |
| 656 |
استانداردهای
آب معدنی طبیعی |
| 657 |
مقاله
: روغنهای خوراکی برای رشته صنایع غذایی |
| 658 |
تحقیق
: آسپرژیلوس برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی |
| 659 |
استاندارد
میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تا
نگهداری) |
| 660 |
مقاله
: اصول پایه در طراحی بسته بندی |
| 661 |
مقاله
: رنگ ها و طعم ها برای رشته صنایع غذایی |
| 662 |
تحقیق:
جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر |
| 663 |
مقاله
خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابههای غیرالکلی
گازدار |
| 664 |
دانلود
تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن (همراه با تصاویر) |
| 665 |
دانلود
مقاله درباره زعفران |
| 666 |
دانلود
مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون |
| 667 |
مقاله
آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازةخرد شدة شتر در درجه حرارت
محیط |
| 668 |
بازیافت
محصولات بیولوژیک |
| 669 |
بسته
بندی محصول |
| 670 |
دانلود
طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی |
| 671 |
دانلود
طرح توجیهی - تولید و بسته بندی آبلیمو |
| 672 |
دانلود
طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی |
| 673 |
دانلود
طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آبمیوه |
| 674 |
دانلود
طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آب اکسیژنه |
| 675 |
کتاب
انگلیسی علم وتکنولوژی لبنیات پیشرفته |
| 676 |
نمونه
سوال تکنولوژی لبنیات1 |
| 677 |
نمونه
سوال تکنولوژی لبنیات2 |
| 678 |
نمونه
سوال کنسرو سازی |
| 679 |
نمونه
سوال کنترل کیفیت مواد غذایی |
| 680 |
نمونه
سوال صنایع گوشت و شیلات |
| 681 |
نمونه
سوال تکنولوژی قند |
| 682 |
آزمایش
ترشی فلفل برای درس عملیات صنایع غذایی |
| 683 |
بررسی
تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان |
| 684 |
سوالات
درس امار واحتمال |
| 685 |
تحقیق
: ویتامینها |
| 686 |
گزارش
کار آزمایشگاه تکنولوژی غلات |
| 687 |
ماهیان
خاویاری |
| 688 |
طرح
توجیهی کارآفرینی سوسیس و کالباس |
| 689 |
پاورپوینت
خط تولید کشمش |
| 690 |
پاورپوینت
خط تولید بیسکویت |
| 691 |
پاورپوینت
خط تولید ماست |
| 692 |
جزوه
pdf و پاورپوینت انتقال حرارت 150 اسلاید |
| 693 |
پاورپوینت
لیپید ها شیمی مواد غذایی دکتر حسین فاطمی |
| 694 |
زیره
سبز |
| 695 |
دانلود
مقاله بستهبندی محصولات و جایگاه آنها در بازار |
| 696 |
دانلود
گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک |
| 697 |
مقاله
: بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی |
| 698 |
مقاله
: فرآورده های غذایی پروبیوتیک برای صنایع غذایی |
| 699 |
مقاله
: محدود کننده ها و بازدارنده های غذایی برای رشته صنایع غذایی |
| 700 |
مقاله
در مورد : اسیار نام (قند رژیمی ) برای رشته صنایع غذایی |
| 701 |
تحقیق
: مغز بادام تقویت کننده حافظه برای رشته صنایع غذایی |
| 702 |
دانلود
جزوه اصول نگهداری مواد غذایی |
| 703 |
جز
به جز سازی روغن |
| 704 |
پاورپوینت
میکروبیولوژی مواد غذایی |
| 705 |
پاورپوینت
بیوتکنولوژی غذایی |
| 706 |
پاورپوینت
تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی |
| 707 |
تکنولوژی
تولید مالت از جو |
| 708 |
پاورپوینت
خط تولید سوسیس و کالباس |
| 709 |
همه
چیز در مورد ماکرونی |
| 710 |
پاورپوینت
گزارش کاراموزی کارخانه ابمیوه |
| 711 |
پاورپوینت
برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی |
| 712 |
پاورپوینت
تحقیق : بیوتکنولوژی غذایی |
| 713 |
پاورپوینت
تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی |
| 714 |
پاورپوینت
بهداشت مواد غذایی |
| 715 |
پاورپوینت
بیوشیمی ( کربوهیدارت و پروتئین و ویتامین ) |
| 716 |
پاورپوینت
سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران |
| 717 |
پاورپوینت
میکروبیولوژی مواد غذایی ( aw ) |
| 718 |
پاورپوینت
روش تیتراسیون فرمل |
| 719 |
پاورپوینت
رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی |
| 720 |
پاورپوینت
نوشابه |
| 721 |
گزارش
کارآموزی کارخانه زمزم مشهد |
| 722 |
دانلودمحاسبات
تبرید و سردخانه |
| 723 |
پروژه
آماده رشته صنایع - سیستم اطلاعات مدیریت و کاربرد آن در برنامه ریزی تولید شرکت
تولیدی مهپا با فرمت word |
| 724 |
دانلود
تحقیق آماده رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی با
فرمت word |
| 725 |
دانلود
تحقیق رشته صنایع غذایی - کارخانه کشت و صنعت شمال، هیدروژناسیون روغن نباتی با
فرمت word |
| 726 |
پایان
نامه ارشد صنایع غذایی - بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر
تهران با فرمت word |
| 727 |
پایان
نامه رشته صنایع غذایی - تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت word |
| 728 |
دانلود
تحقیق رشته صنایع غذایی با عنوان خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت word |
| 729 |
تحقیق
رشته صنایع غذایی درباره بسته بندی با فرمت word |
| 730 |
دانلود
تحقیق رشته صنایع غذایی - تحقیق کامل و جامع در باره صنعت گوشت با فرمت word |
| 731 |
جزوه
لبنیات دکتر اصغر خسروشاهی |
| 732 |
کارخانه
روغن نباتی جهان |
| 733 |
خط
تولید و بسته بندی آب معدنی |
| 734 |
خط
تولید نوشابه |
| 735 |
خط
تولید قند از چغندر قند |
| 736 |
دانلود
رایگان استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار
بهداشتی |
| 737 |
مقاله
ویژگی های غیرمعمول نانوکامپوزیت های فرومغناطیس/ضدفرومغناطیس |
| 738 |
پاورپوینت
بهبود مستمر فرآیندها 163 اسلاید |
| 739 |
پاورپوینت
جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37 اسلاید |
| 740 |
پاورپوینت
رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید |
| 741 |
پاورپوینت
روش تیتراسیون فرمل 42 اسلاید |
| 742 |
پاورپوینت
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 41اسلاید |
| 743 |
پاورپوینت
سموم مواد غذایی 21 اسلاید |
| 744 |
پاورپوینت
سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران 22 اسلاید |
| 745 |
پاورپوینت
کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی- 54 اسلاید |
| 746 |
پاورپوینت
کربوهیدرات ها 45 اسلاید |
| 747 |
پاورپوینت
ماکارونی رشته به رشته 53 اسلاید |
| 748 |
پاورپوینت
نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید |
| 749 |
پاورپوینت
نوشابه گازدار به همراه فایل Word |
| 750 |
CYLINDRICAL
GRINDING سنگ زنی محوری روشهای تولید |
| 751 |
جزوه
کربوهیدرات ها دکتر حسین فاطمی |
| 752 |
دانلود
گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار |
| 753 |
گزارش
کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار |
| 754 |
گزارش
کارآموزی بیسکویت و آدامس |
| 755 |
گزارش
بازدید از کارخانه کنسرو پردیس |
| 756 |
بررسی
تطبیقی تجدیدنظر احکام کیفری در حقوق ایران و انگلیس |
| 757 |
گزارش
کار شیمی آلی |
| 758 |
گزارش
کار تکنولوژی روغن |
| 759 |
گزارش
کار میکرو بیولوژی مواد غذایی |
| 760 |
گزارش
کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
| 761 |
همه
چیز در مورد زعفران |
| 762 |
جزوه
دست نویس اصول طراحی دکتر شاهدی |
| 763 |
گزارش
کارآموزی شرکت فرآورده های غذایی |
| 764 |
دانلود
گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس |
| 765 |
دانلود
گزارش کارآموزی در شرکت فرآوردههای گوشتی آمل |
| 766 |
دانلود
گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم |
| 767 |
دانلود
گزارش کارآموزی آیین کار جهت تعیین ضریب ته نشینی زلنی برای گندم و آرد |
| 768 |
گزارش
کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف |
| 769 |
پاورپوینت
فرایند تولید روغن نباتی برای رشته صنایع غذایی |
| 770 |
پاورپوینت
طرز تهیه ماست در خانه |
| 771 |
پاورپوینت
در مورد انار برای درس علوم باغ رشته صنایع غذایی |
| 772 |
پاورپوینت
پروژه کارخانه فرزانگان تکاپو ( تولید بیسکویت ) |
| 773 |
پاورپوینت
برای درس علوم دام رشته صنایع غذایی |
| 774 |
دانلود
گزارش کارآموزی پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی |
| 775 |
نمونه
سوالات مهندسی صنایع غذایی |
| 776 |
گزارش
کارآموزی اسانس گیری |
| 777 |
پایان
نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی – رب گوجه فرنگی جام شهد
توس |
| 778 |
اصول
طراحی کارخانه( لبنیات) |
| 779 |
کتاب:
مجموعه قوانین مرتبط با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی |
| 780 |
گزارش
کارآموزی شرکت غذایی |
| 781 |
گزارش
کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب |
| 782 |
آئین
کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی |
| 783 |
تحقیق
: تهیه و تولید ماست خانگی |
| 784 |
آئین
کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ها |
| 785 |
آیین
کار نگهداری گلابی در سردخانه |
| 786 |
بررسی
میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی
گوشت |
| 787 |
انواع
شیرین کننده های رژیمی |
| 788 |
تحقیق
: پروتئین |
| 789 |
اصول
و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی |
| 790 |
تعریف
و تعیین عیار پروتئین شیر |
| 791 |
تولید
سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها |
| 792 |
تحقیق
: رنگ ها در صنایع غذایی |
| 793 |
مقاله
: رنگها در صنایع غذایی |
| 794 |
تحقیق
: سرکه سیب |
| 795 |
تحقیق
: کودها، سموم و میوههایی که میخوریم |
| 796 |
تحقیق
: آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه |
| 797 |
تحقیق
: آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن |
| 798 |
مقاله
: کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع |
| 799 |
تحقیق
:مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون |
| 800 |
تحقیق
: نقش بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده) |
| 801 |
گزارش
کارآموزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی |
| 802 |
گزارش
کارآموزی درکارخانه شیر |
| 803 |
گزارش
کارآموزی شرکت ویتانا |
| 804 |
مقاله:
خواص انواع گوشت (فایل ورد) |
| 805 |
گزارش
کارآموزی آماده در شرکت ویتانا - با فرمت WORD |
| 806 |
مجموعه
18 مقاله تخصصی: آنتی اکسیدانها |
| 807 |
دانلود
پروژه آماده با عنوان سیستم تولید - با فرمت word |
| 808 |
مطلب
آموزشی: کنجد، ارده و حلوا ارده (143 صفحه) |
| 809 |
دانلود
گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران |