پورتال جامع فایلهای آموزشی تحقیق پروژه کتاب

لطفا دست خالی از وبلاگ ما خارج نشوید. نام وبلاگ " سل فایل 2015 " رو در ذهنتون بسپارید. با بیش از 150 هزار فایل دسته بندی شده

پورتال جامع فایلهای آموزشی تحقیق پروژه کتاب

لطفا دست خالی از وبلاگ ما خارج نشوید. نام وبلاگ " سل فایل 2015 " رو در ذهنتون بسپارید. با بیش از 150 هزار فایل دسته بندی شده

بایگانی

لیست عناوین فایلهای موجود در زیر آمده است.

به راحتی می توانید با کلیک روی هر مطلب وارد صفحه توضیحات آن شوید و فایل را دانلود کنید.


501 دانلود مقاله پیرامون نوشابه
502 دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
503 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فولاد میلگرد‎
504 دانلود مقاله پرورش بوقلمون
505 دانلود گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف
506 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت زمزم
507 دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی 
508 دانلود مقاله تولید سرکه از سیب
509 دانلود مقاله فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان
510 دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس
511 دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس
512 دانلود مقاله ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی
513 بسته بندی و فرآوری میوه ها
514 پروژه آماده: بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران (150 صفحه فایل ورد - word)
515 فرایند اشعه ماوراء بنفش در مواد غذایی -مایع تاثیرات بر روی میکروارگانیسم ها و ترکیبات غذایی و خواص
516 پاورپوینت ماشینهای سورتینگ(درجه بندی)(30 اسلاید)
517 پاورپوینت کمبینات (ماشین مرکب خاک ورز و کاشت)(80 اسلاید)
518 ویژگی های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء
519 تولید نانوامولسیفایرها و کاربرد آنها
520 موزارلا و پنیر پیتزا 
521 رنگ های غذایی- از نوع طبیعی
522 تحقیق رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی با فرمت ورد
523 دانلود هیدروژناسیون روغن نباتی با فرمت ورد
524 پروژه تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش
525 دانلود پایان نامه ارشد صنایع غذایی بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران با فرمت ورد
526 دانلود پایان نامه صنایع غذایی تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت ورد
527 خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت ورد
528 تحقیق رشته صنایع غذایی بسته بندی با فرمت ورد
529 دانلود تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد
530 تحقیق آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
531 آئین کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
532 آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی
533 آیین کار نگهداری توت فرنگی در سردخانه
534 مقاله آئین کار نگهداری سیب در سردخانه
535 روشهای نگهداری میوه‌ها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترل شده
536 معرفی سندروم پیش از قاعدگی، روش های درمان آن به همراه مطالعة آماری بر زنان ایرانی و تأثیر گیاه مرمکی بر آن (344 صفحه فایل ورد)
537 تخریب اسید اسکوربیک و تغییر رنگ در پالپ acerola در طول گرمایش اهمیک : اثر بسامد میدان الکتریکی
538 عوامل مؤثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف
539 آیین کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)
540 سطح عملکرد لرزهای قابهای خمشی فولادی به روش طیف ظرفیت و مقایسه با روش تحلیل دینامیکی
541 پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
542 پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی
543 پاورپوینت : تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 
544 گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو سازی
545 کمپوت
546 طرح توجیهی تولید روغن نباتی
547 نگهداری سیب در سردخانه
548 پمفلت فواید و خواص تخم بلدرچین 
549 کاربرد تکنیک پردازش تصویر در کمی سازی خواص چای سیاه
550 خواص ماهی و میگوو اثرات امگا 3
551 پایان نامه - بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن
552 پروژه - احداث کارخانه ی سوسیس و کالباس
553 گزارش کارآموزی-تولید غذای منجمد آماده مصرف
554 دانلود پروژه جداسازی،شناسایی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی اورنیتوباکتریوم رینوتراکئال از گله های گوشتی
555 HACCP چیست
556 اثر سرما بر مواد غذایی
557 استانداردهای غذایی مواد غذایی 43ص
558 تغذیه کودک معلول
559 تولید و تهیه ماست 6 ص
560 روغنهای خوراکی 18ص
561 سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته 
562 طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران 33ص
563 فناوری نوین خشک کردن 51 ص
564 کارخانه آرد 44ص
565 مشخصات اجرایی تجهیزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص
566 ماشین آلات صنایع غذایی
567 آب معدنی طبیعی 12ص
568 اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی
569 اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی
570 ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 10ص
571 استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13ص
572 استاندارد میوه ها و سبزیها - از برداشت تا نگهداری 10ص
573 استاندارد و کیفیت
574 اصول پایه در طراحی بسته بندی 57 ص
575 الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19ص
576 الگوی مصرف و مشکلات تغذیه 70ص
577 امنیت غذا و تغذیه 72ص
578 آنتی اکسیدانها 17ص
579 اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص
580 آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه 25ص
581 آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی 18ص
582 آیین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه 24ص
583 آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه 15ص
584 آئین کار تهیه بهداشتی ماست 36ص
585 بامیه 10ص
586 بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت 17ص
587 بسته بندی مواد غذایی
588 بهبود مستمر فرآیند CPI
589 بهداشت تغذیه 22ص
590 پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص
591 پروتئین 17ص
592 تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی
593 تعریف عیار پروتئین 11ص
594 تغذیه و افسردگی 10 ص
595 تغذیه
596 تولید سرکه از سیب 17ص
597 تولیدگلاب 90 ص
598 خاویار 58 ص
599 خشک کردن مواد غذایی 26ص
600 خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص
601 خیار 16ص
602 دوغ 11ص
603 رنگ ها 14ص
604 روش شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا 1
605 روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص
606 روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص
607 زیتون 22ص
608 سرکه - 17ص
609 سطح پتاسیم 13ص
610 سموم مواد غذایی 15ص
611 سویا 14ص
612 سیستم های (HACCP )در صنایع غذایی 
613 سیلو 35 ص
614 شیر 33ص
615 صنایع خراسان 12ص
616 طرح تولید گوشت مرغ 11 ص
617 غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص
618 فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص
619 فرایند انجماد مواد غذایی 10ص
620 قوطی فلزی بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی
621 کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22ص
622 کارخانه روغن نباتی
623 کم خونی و فقر آهن
624 ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص
625 مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص
626 مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص
627 مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص
628 مسمومیت غذایی 18ص
629 معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی HACCP 
630 مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34ص
631 مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی
632 مواد معدنی 20ص
633 آیین کار میوه ها خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای 13ص
634 نانو تکنولوژی و صنایع غذایی 40ص
635 نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده) 10ص
636 نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص
637 نگاهی به ارزش تغذیه 11ص
638 نگرشی بر مراحل اجرای کنترل کیفیت آماری 23 ص
639 نگهداری انگور در سرد خانه 24ص
640 نگهداری میوه ها و سبزیها 19ص
641 نوشابه 28ص
642 ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی
643 نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
644 کارآموزی در شرکت بسکویت سازی
645 HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی 
646 دانلود گزارش کارآموزی - شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان با فرمت ورد
647 دانلود گزارش کارآموزی - گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی پیچک با فرمت ورد
648 فیلتراسیون و سانتریفیوژ
649 استافیلوکوکوس اورئوس و روش های شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی آن
650 فراوری تخم مرغ و تولید پودر آن به روش خشک کردن پاششی
651 کاربرد و اثرات آنزیم ها به عنوان عوامل ضد باکتری 
652 روش های نگه داری گوشت
653 دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - گزارش کارآموزی شرکت ویتانا با فرمت ورد
654 سمینار آماده درس رئولوژی - تاثیر صمیغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی سس ماینز
655 سمینار آماده با موضوع فیلم ها و پوشش های خوراکی
656 استانداردهای آب معدنی طبیعی 
657 مقاله : روغنهای خوراکی برای رشته صنایع غذایی
658 تحقیق : آسپرژیلوس برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی
659 استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداری)
660 مقاله : اصول پایه در طراحی بسته بندی
661 مقاله : رنگ ها و طعم ها برای رشته صنایع غذایی
662 تحقیق: جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
663 مقاله خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار
664 دانلود تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن (همراه با تصاویر)
665 دانلود مقاله درباره زعفران
666 دانلود مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون
667 مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محیط
668 بازیافت محصولات بیولوژیک
669 بسته بندی محصول
670 دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی
671 دانلود طرح توجیهی - تولید و بسته بندی آبلیمو
672 دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی
673 دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آبمیوه 
674 دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آب اکسیژنه
675 کتاب انگلیسی علم وتکنولوژی لبنیات پیشرفته
676 نمونه سوال تکنولوژی لبنیات1
677 نمونه سوال تکنولوژی لبنیات2
678 نمونه سوال کنسرو سازی
679 نمونه سوال کنترل کیفیت مواد غذایی
680 نمونه سوال صنایع گوشت و شیلات
681 نمونه سوال تکنولوژی قند
682 آزمایش ترشی فلفل برای درس عملیات صنایع غذایی
683 بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان
684 سوالات درس امار واحتمال
685 تحقیق : ویتامینها
686 گزارش کار آزمایشگاه تکنولوژی غلات
687 ماهیان خاویاری
688 طرح توجیهی کارآفرینی سوسیس و کالباس
689 پاورپوینت خط تولید کشمش
690 پاورپوینت خط تولید بیسکویت
691 پاورپوینت خط تولید ماست
692 جزوه pdf و پاورپوینت انتقال حرارت 150 اسلاید
693 پاورپوینت لیپید ها شیمی مواد غذایی دکتر حسین فاطمی
694 زیره سبز
695 دانلود مقاله بسته‌بندی محصولات و جایگاه آنها در بازار
696 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک
697 مقاله : بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی 
698 مقاله : فرآورده های غذایی پروبیوتیک برای صنایع غذایی
699 مقاله : محدود کننده ها و بازدارنده های غذایی برای رشته صنایع غذایی
700 مقاله در مورد : اسیار نام (قند رژیمی ) برای رشته صنایع غذایی
701 تحقیق : مغز بادام تقویت کننده حافظه برای رشته صنایع غذایی
702 دانلود جزوه اصول نگهداری مواد غذایی
703 جز به جز سازی روغن
704 پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی 
705 پاورپوینت بیوتکنولوژی غذایی
706 پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی
707 تکنولوژی تولید مالت از جو
708 پاورپوینت خط تولید سوسیس و کالباس
709 همه چیز در مورد ماکرونی
710 پاورپوینت گزارش کاراموزی کارخانه ابمیوه
711 پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
712 پاورپوینت تحقیق : بیوتکنولوژی غذایی
713 پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی 
714 پاورپوینت بهداشت مواد غذایی
715 پاورپوینت بیوشیمی ( کربوهیدارت و پروتئین و ویتامین )
716 پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران
717 پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی ( aw )
718 پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل
719 پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی
720 پاورپوینت نوشابه
721 گزارش کارآموزی کارخانه زمزم مشهد
722 دانلودمحاسبات تبرید و سردخانه 
723 پروژه آماده رشته صنایع - سیستم اطلاعات مدیریت و کاربرد آن در برنامه ریزی تولید شرکت تولیدی مهپا با فرمت word
724 دانلود تحقیق آماده رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی با فرمت word
725 دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی - کارخانه کشت و صنعت شمال، هیدروژناسیون روغن نباتی با فرمت word
726 پایان نامه ارشد صنایع غذایی - بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران با فرمت word
727 پایان نامه رشته صنایع غذایی - تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت word
728 دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی با عنوان خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت word
729 تحقیق رشته صنایع غذایی درباره بسته بندی با فرمت word
730 دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی - تحقیق کامل و جامع در باره صنعت گوشت با فرمت word
731 جزوه لبنیات دکتر اصغر خسروشاهی
732 کارخانه روغن نباتی جهان
733 خط تولید و بسته بندی آب معدنی
734 خط تولید نوشابه 
735 خط تولید قند از چغندر قند
736 دانلود رایگان استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی 
737 مقاله ویژگی های غیرمعمول نانوکامپوزیت های فرومغناطیس/ضدفرومغناطیس
738 پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها 163 اسلاید
739 پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37 اسلاید
740 پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید
741 پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42 اسلاید
742 پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 41اسلاید
743 پاورپوینت سموم مواد غذایی 21 اسلاید
744 پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران 22 اسلاید
745 پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی- 54 اسلاید
746 پاورپوینت کربوهیدرات ها 45 اسلاید
747 پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53 اسلاید
748 پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید
749 پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل Word
750 CYLINDRICAL GRINDING سنگ زنی محوری روشهای تولید
751 جزوه کربوهیدرات ها دکتر حسین فاطمی
752 دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
753 گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار
754 گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس
755 گزارش بازدید از کارخانه کنسرو پردیس
756 بررسی تطبیقی تجدیدنظر احکام کیفری در حقوق ایران و انگلیس
757 گزارش کار شیمی آلی
758 گزارش کار تکنولوژی روغن
759 گزارش کار میکرو بیولوژی مواد غذایی
760 گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان
761 همه چیز در مورد زعفران
762 جزوه دست نویس اصول طراحی دکتر شاهدی
763 گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های غذایی 
764 دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس
765 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل 
766 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم
767 دانلود گزارش کارآموزی آیین کار جهت تعیین ضریب ته نشینی زلنی برای گندم و آرد
768 گزارش کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف
769 پاورپوینت فرایند تولید روغن نباتی برای رشته صنایع غذایی
770 پاورپوینت طرز تهیه ماست در خانه
771 پاورپوینت در مورد انار برای درس علوم باغ رشته صنایع غذایی
772 پاورپوینت پروژه کارخانه فرزانگان تکاپو ( تولید بیسکویت )
773 پاورپوینت برای درس علوم دام رشته صنایع غذایی
774 دانلود گزارش کارآموزی پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی
775 نمونه سوالات مهندسی صنایع غذایی
776 گزارش کارآموزی اسانس گیری
777 پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی – رب گوجه فرنگی جام شهد توس 
778 اصول طراحی کارخانه( لبنیات)
779 کتاب: مجموعه قوانین مرتبط با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی
780 گزارش کارآموزی شرکت غذایی
781 گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب
782 آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی
783 تحقیق : تهیه و تولید ماست خانگی
784 آئین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ها
785 آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه
786 بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت 
787 انواع شیرین کننده های رژیمی
788 تحقیق : پروتئین
789 اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی
790 تعریف و تعیین عیار پروتئین شیر
791 تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها
792 تحقیق : رنگ ها در صنایع غذایی
793 مقاله : رنگها در صنایع غذایی
794 تحقیق : سرکه سیب 
795 تحقیق : کودها، سموم و میوه‌هایی که می‌خوریم
796 تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه 
797 تحقیق : آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن 
798 مقاله : کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع
799 تحقیق :مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون
800 تحقیق : نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده)
801 گزارش کارآموزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی
802 گزارش کارآموزی درکارخانه شیر
803 گزارش کارآموزی شرکت ویتانا
804 مقاله: خواص انواع گوشت (فایل ورد)
805 گزارش کارآموزی آماده در شرکت ویتانا - با فرمت WORD
806 مجموعه 18 مقاله تخصصی: آنتی اکسیدانها
807 دانلود پروژه آماده با عنوان سیستم تولید - با فرمت word
808 مطلب آموزشی: کنجد، ارده و حلوا ارده (143 صفحه)
809 دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران 

  • ۹۴/۱۰/۰۳
  • علیرضا نامدار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی