501 |
دانلود
مقاله پیرامون نوشابه |
502 |
دانلود
مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
503 |
دانلود
گزارش کارآموزی کارخانه فولاد میلگرد |
504 |
دانلود
مقاله پرورش بوقلمون |
505 |
دانلود
گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف |
506 |
دانلود
گزارش کارآموزی در شرکت زمزم |
507 |
دانلود
مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
508 |
دانلود
مقاله تولید سرکه از سیب |
509 |
دانلود
مقاله فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان |
510 |
دانلود
پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس |
511 |
دانلود
پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس |
512 |
دانلود
مقاله ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی |
513 |
بسته
بندی و فرآوری میوه ها |
514 |
پروژه
آماده: بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران (150 صفحه فایل
ورد - word) |
515 |
فرایند
اشعه ماوراء بنفش در مواد غذایی -مایع تاثیرات بر روی میکروارگانیسم ها و
ترکیبات غذایی و خواص |
516 |
پاورپوینت
ماشینهای سورتینگ(درجه بندی)(30 اسلاید) |
517 |
پاورپوینت
کمبینات (ماشین مرکب خاک ورز و کاشت)(80 اسلاید) |
518 |
ویژگی
های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء |
519 |
تولید
نانوامولسیفایرها و کاربرد آنها |
520 |
موزارلا
و پنیر پیتزا |
521 |
رنگ
های غذایی- از نوع طبیعی |
522 |
تحقیق
رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی با فرمت ورد |
523 |
دانلود
هیدروژناسیون روغن نباتی با فرمت ورد |
524 |
پروژه
تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش |
525 |
دانلود
پایان نامه ارشد صنایع غذایی بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر
تهران با فرمت ورد |
526 |
دانلود
پایان نامه صنایع غذایی تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت ورد |
527 |
خواص
ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت ورد |
528 |
تحقیق
رشته صنایع غذایی بسته بندی با فرمت ورد |
529 |
دانلود
تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد |
530 |
تحقیق
آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی |
531 |
آئین
کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی |
532 |
آیین
کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی |
533 |
آیین
کار نگهداری توت فرنگی در سردخانه |
534 |
مقاله
آئین کار نگهداری سیب در سردخانه |
535 |
روشهای
نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترل شده |
536 |
معرفی
سندروم پیش از قاعدگی، روش های درمان آن به همراه مطالعة آماری بر زنان ایرانی و
تأثیر گیاه مرمکی بر آن (344 صفحه فایل ورد) |
537 |
تخریب
اسید اسکوربیک و تغییر رنگ در پالپ acerola در طول گرمایش اهمیک : اثر بسامد
میدان الکتریکی |
538 |
عوامل
مؤثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف |
539 |
آیین
کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری) |
540 |
سطح
عملکرد لرزهای قابهای خمشی فولادی به روش طیف ظرفیت و مقایسه با روش تحلیل
دینامیکی |
541 |
پاورپوینت
اصول نگهداری مواد غذایی |
542 |
پاورپوینت
فناوری های نوین در صنایع غذایی |
543 |
پاورپوینت
: تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی |
544 |
گزارش
کارآموزی کارخانه کنسرو سازی |
545 |
کمپوت |
546 |
طرح
توجیهی تولید روغن نباتی |
547 |
نگهداری
سیب در سردخانه |
548 |
پمفلت
فواید و خواص تخم بلدرچین |
549 |
کاربرد
تکنیک پردازش تصویر در کمی سازی خواص چای سیاه |
550 |
خواص
ماهی و میگوو اثرات امگا 3 |
551 |
پایان
نامه - بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن |
552 |
پروژه
- احداث کارخانه ی سوسیس و کالباس |
553 |
گزارش
کارآموزی-تولید غذای منجمد آماده مصرف |
554 |
دانلود
پروژه جداسازی،شناسایی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی اورنیتوباکتریوم رینوتراکئال
از گله های گوشتی |
555 |
HACCP
چیست |
556 |
اثر
سرما بر مواد غذایی |
557 |
استانداردهای
غذایی مواد غذایی 43ص |
558 |
تغذیه
کودک معلول |
559 |
تولید
و تهیه ماست 6 ص |
560 |
روغنهای
خوراکی 18ص |
561 |
سیستم
تولید مجتمع غذایی رشته به رشته |
562 |
طراحی
برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران 33ص |
563 |
فناوری
نوین خشک کردن 51 ص |
564 |
کارخانه
آرد 44ص |
565 |
مشخصات
اجرایی تجهیزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص |
566 |
ماشین
آلات صنایع غذایی |
567 |
آب
معدنی طبیعی 12ص |
568 |
اجرای
سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی |
569 |
اثر
فرایندهای خانگی بر مواد غذایی |
570 |
ارتقاء
فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 10ص |
571 |
استاندارد
سرد خانه میوه و سبزیجات 13ص |
572 |
استاندارد
میوه ها و سبزیها - از برداشت تا نگهداری 10ص |
573 |
استاندارد
و کیفیت |
574 |
اصول
پایه در طراحی بسته بندی 57 ص |
575 |
الگوی
طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19ص |
576 |
الگوی
مصرف و مشکلات تغذیه 70ص |
577 |
امنیت
غذا و تغذیه 72ص |
578 |
آنتی
اکسیدانها 17ص |
579 |
اندازه
گیری مواد افزودنی در شیر 10ص |
580 |
آئین
کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه 25ص |
581 |
آئین
کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی 18ص |
582 |
آیین
کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه 24ص |
583 |
آیین
کار نگهداری گلابی در سردخانه 15ص |
584 |
آئین
کار تهیه بهداشتی ماست 36ص |
585 |
بامیه
10ص |
586 |
بررسی
میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی
گوشت 17ص |
587 |
بسته
بندی مواد غذایی |
588 |
بهبود
مستمر فرآیند CPI |
589 |
بهداشت
تغذیه 22ص |
590 |
پرتودهی
مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص |
591 |
پروتئین
17ص |
592 |
تأثیر
انجماد بر کیفیت مواد غذایی |
593 |
تعریف
عیار پروتئین 11ص |
594 |
تغذیه
و افسردگی 10 ص |
595 |
تغذیه |
596 |
تولید
سرکه از سیب 17ص |
597 |
تولیدگلاب
90 ص |
598 |
خاویار
58 ص |
599 |
خشک
کردن مواد غذایی 26ص |
600 |
خواص
رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص |
601 |
خیار
16ص |
602 |
دوغ
11ص |
603 |
رنگ
ها 14ص |
604 |
روش
شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا 1 |
605 |
روش
ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص |
606 |
روشهای
سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص |
607 |
زیتون
22ص |
608 |
سرکه
- 17ص |
609 |
سطح
پتاسیم 13ص |
610 |
سموم
مواد غذایی 15ص |
611 |
سویا
14ص |
612 |
سیستم
های (HACCP )در صنایع غذایی |
613 |
سیلو
35 ص |
614 |
شیر
33ص |
615 |
صنایع
خراسان 12ص |
616 |
طرح
تولید گوشت مرغ 11 ص |
617 |
غذاهای
بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص |
618 |
فراوری
گوچه فرنگی در سردخانه 10ص |
619 |
فرایند
انجماد مواد غذایی 10ص |
620 |
قوطی
فلزی بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی |
621 |
کاتالیزگرها
و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22ص |
622 |
کارخانه
روغن نباتی |
623 |
کم
خونی و فقر آهن |
624 |
ماشینهای
بسته بندی مواد غذایی 30ص |
625 |
مراحل
تهیه قند از چغندر قند 25 ص |
626 |
مربا
و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص |
627 |
مربا
و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص |
628 |
مسمومیت
غذایی 18ص |
629 |
معرفی
سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی HACCP |
630 |
مواد
غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34ص |
631 |
مقدمه
ای بر بسته بندی مواد غذایی |
632 |
مواد
معدنی 20ص |
633 |
آیین
کار میوه ها خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای 13ص |
634 |
نانو
تکنولوژی و صنایع غذایی 40ص |
635 |
نقش
بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده) 10ص |
636 |
نقش
رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص |
637 |
نگاهی
به ارزش تغذیه 11ص |
638 |
نگرشی
بر مراحل اجرای کنترل کیفیت آماری 23 ص |
639 |
نگهداری
انگور در سرد خانه 24ص |
640 |
نگهداری
میوه ها و سبزیها 19ص |
641 |
نوشابه
28ص |
642 |
ویژگیها
و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی |
643 |
نقش
فناوری نانو در صنایع غذایی |
644 |
کارآموزی
در شرکت بسکویت سازی |
645 |
HFCS
و کاربرد آن در صنایع غذایی |
646 |
دانلود
گزارش کارآموزی - شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان با فرمت ورد |
647 |
دانلود
گزارش کارآموزی - گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی پیچک با فرمت ورد |
648 |
فیلتراسیون
و سانتریفیوژ |
649 |
استافیلوکوکوس
اورئوس و روش های شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی آن |
650 |
فراوری
تخم مرغ و تولید پودر آن به روش خشک کردن پاششی |
651 |
کاربرد
و اثرات آنزیم ها به عنوان عوامل ضد باکتری |
652 |
روش
های نگه داری گوشت |
653 |
دانلود
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - گزارش کارآموزی شرکت ویتانا با فرمت ورد |
654 |
سمینار
آماده درس رئولوژی - تاثیر صمیغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی سس ماینز |
655 |
سمینار
آماده با موضوع فیلم ها و پوشش های خوراکی |
656 |
استانداردهای
آب معدنی طبیعی |
657 |
مقاله
: روغنهای خوراکی برای رشته صنایع غذایی |
658 |
تحقیق
: آسپرژیلوس برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی |
659 |
استاندارد
میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تا
نگهداری) |
660 |
مقاله
: اصول پایه در طراحی بسته بندی |
661 |
مقاله
: رنگ ها و طعم ها برای رشته صنایع غذایی |
662 |
تحقیق:
جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر |
663 |
مقاله
خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابههای غیرالکلی
گازدار |
664 |
دانلود
تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن (همراه با تصاویر) |
665 |
دانلود
مقاله درباره زعفران |
666 |
دانلود
مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون |
667 |
مقاله
آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازةخرد شدة شتر در درجه حرارت
محیط |
668 |
بازیافت
محصولات بیولوژیک |
669 |
بسته
بندی محصول |
670 |
دانلود
طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی |
671 |
دانلود
طرح توجیهی - تولید و بسته بندی آبلیمو |
672 |
دانلود
طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی |
673 |
دانلود
طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آبمیوه |
674 |
دانلود
طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آب اکسیژنه |
675 |
کتاب
انگلیسی علم وتکنولوژی لبنیات پیشرفته |
676 |
نمونه
سوال تکنولوژی لبنیات1 |
677 |
نمونه
سوال تکنولوژی لبنیات2 |
678 |
نمونه
سوال کنسرو سازی |
679 |
نمونه
سوال کنترل کیفیت مواد غذایی |
680 |
نمونه
سوال صنایع گوشت و شیلات |
681 |
نمونه
سوال تکنولوژی قند |
682 |
آزمایش
ترشی فلفل برای درس عملیات صنایع غذایی |
683 |
بررسی
تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان |
684 |
سوالات
درس امار واحتمال |
685 |
تحقیق
: ویتامینها |
686 |
گزارش
کار آزمایشگاه تکنولوژی غلات |
687 |
ماهیان
خاویاری |
688 |
طرح
توجیهی کارآفرینی سوسیس و کالباس |
689 |
پاورپوینت
خط تولید کشمش |
690 |
پاورپوینت
خط تولید بیسکویت |
691 |
پاورپوینت
خط تولید ماست |
692 |
جزوه
pdf و پاورپوینت انتقال حرارت 150 اسلاید |
693 |
پاورپوینت
لیپید ها شیمی مواد غذایی دکتر حسین فاطمی |
694 |
زیره
سبز |
695 |
دانلود
مقاله بستهبندی محصولات و جایگاه آنها در بازار |
696 |
دانلود
گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک |
697 |
مقاله
: بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی |
698 |
مقاله
: فرآورده های غذایی پروبیوتیک برای صنایع غذایی |
699 |
مقاله
: محدود کننده ها و بازدارنده های غذایی برای رشته صنایع غذایی |
700 |
مقاله
در مورد : اسیار نام (قند رژیمی ) برای رشته صنایع غذایی |
701 |
تحقیق
: مغز بادام تقویت کننده حافظه برای رشته صنایع غذایی |
702 |
دانلود
جزوه اصول نگهداری مواد غذایی |
703 |
جز
به جز سازی روغن |
704 |
پاورپوینت
میکروبیولوژی مواد غذایی |
705 |
پاورپوینت
بیوتکنولوژی غذایی |
706 |
پاورپوینت
تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی |
707 |
تکنولوژی
تولید مالت از جو |
708 |
پاورپوینت
خط تولید سوسیس و کالباس |
709 |
همه
چیز در مورد ماکرونی |
710 |
پاورپوینت
گزارش کاراموزی کارخانه ابمیوه |
711 |
پاورپوینت
برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی |
712 |
پاورپوینت
تحقیق : بیوتکنولوژی غذایی |
713 |
پاورپوینت
تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی |
714 |
پاورپوینت
بهداشت مواد غذایی |
715 |
پاورپوینت
بیوشیمی ( کربوهیدارت و پروتئین و ویتامین ) |
716 |
پاورپوینت
سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران |
717 |
پاورپوینت
میکروبیولوژی مواد غذایی ( aw ) |
718 |
پاورپوینت
روش تیتراسیون فرمل |
719 |
پاورپوینت
رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی |
720 |
پاورپوینت
نوشابه |
721 |
گزارش
کارآموزی کارخانه زمزم مشهد |
722 |
دانلودمحاسبات
تبرید و سردخانه |
723 |
پروژه
آماده رشته صنایع - سیستم اطلاعات مدیریت و کاربرد آن در برنامه ریزی تولید شرکت
تولیدی مهپا با فرمت word |
724 |
دانلود
تحقیق آماده رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی با
فرمت word |
725 |
دانلود
تحقیق رشته صنایع غذایی - کارخانه کشت و صنعت شمال، هیدروژناسیون روغن نباتی با
فرمت word |
726 |
پایان
نامه ارشد صنایع غذایی - بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر
تهران با فرمت word |
727 |
پایان
نامه رشته صنایع غذایی - تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت word |
728 |
دانلود
تحقیق رشته صنایع غذایی با عنوان خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت word |
729 |
تحقیق
رشته صنایع غذایی درباره بسته بندی با فرمت word |
730 |
دانلود
تحقیق رشته صنایع غذایی - تحقیق کامل و جامع در باره صنعت گوشت با فرمت word |
731 |
جزوه
لبنیات دکتر اصغر خسروشاهی |
732 |
کارخانه
روغن نباتی جهان |
733 |
خط
تولید و بسته بندی آب معدنی |
734 |
خط
تولید نوشابه |
735 |
خط
تولید قند از چغندر قند |
736 |
دانلود
رایگان استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار
بهداشتی |
737 |
مقاله
ویژگی های غیرمعمول نانوکامپوزیت های فرومغناطیس/ضدفرومغناطیس |
738 |
پاورپوینت
بهبود مستمر فرآیندها 163 اسلاید |
739 |
پاورپوینت
جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37 اسلاید |
740 |
پاورپوینت
رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید |
741 |
پاورپوینت
روش تیتراسیون فرمل 42 اسلاید |
742 |
پاورپوینت
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 41اسلاید |
743 |
پاورپوینت
سموم مواد غذایی 21 اسلاید |
744 |
پاورپوینت
سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران 22 اسلاید |
745 |
پاورپوینت
کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی- 54 اسلاید |
746 |
پاورپوینت
کربوهیدرات ها 45 اسلاید |
747 |
پاورپوینت
ماکارونی رشته به رشته 53 اسلاید |
748 |
پاورپوینت
نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید |
749 |
پاورپوینت
نوشابه گازدار به همراه فایل Word |
750 |
CYLINDRICAL
GRINDING سنگ زنی محوری روشهای تولید |
751 |
جزوه
کربوهیدرات ها دکتر حسین فاطمی |
752 |
دانلود
گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار |
753 |
گزارش
کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار |
754 |
گزارش
کارآموزی بیسکویت و آدامس |
755 |
گزارش
بازدید از کارخانه کنسرو پردیس |
756 |
بررسی
تطبیقی تجدیدنظر احکام کیفری در حقوق ایران و انگلیس |
757 |
گزارش
کار شیمی آلی |
758 |
گزارش
کار تکنولوژی روغن |
759 |
گزارش
کار میکرو بیولوژی مواد غذایی |
760 |
گزارش
کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
761 |
همه
چیز در مورد زعفران |
762 |
جزوه
دست نویس اصول طراحی دکتر شاهدی |
763 |
گزارش
کارآموزی شرکت فرآورده های غذایی |
764 |
دانلود
گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس |
765 |
دانلود
گزارش کارآموزی در شرکت فرآوردههای گوشتی آمل |
766 |
دانلود
گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم |
767 |
دانلود
گزارش کارآموزی آیین کار جهت تعیین ضریب ته نشینی زلنی برای گندم و آرد |
768 |
گزارش
کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف |
769 |
پاورپوینت
فرایند تولید روغن نباتی برای رشته صنایع غذایی |
770 |
پاورپوینت
طرز تهیه ماست در خانه |
771 |
پاورپوینت
در مورد انار برای درس علوم باغ رشته صنایع غذایی |
772 |
پاورپوینت
پروژه کارخانه فرزانگان تکاپو ( تولید بیسکویت ) |
773 |
پاورپوینت
برای درس علوم دام رشته صنایع غذایی |
774 |
دانلود
گزارش کارآموزی پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی |
775 |
نمونه
سوالات مهندسی صنایع غذایی |
776 |
گزارش
کارآموزی اسانس گیری |
777 |
پایان
نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی – رب گوجه فرنگی جام شهد
توس |
778 |
اصول
طراحی کارخانه( لبنیات) |
779 |
کتاب:
مجموعه قوانین مرتبط با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی |
780 |
گزارش
کارآموزی شرکت غذایی |
781 |
گزارش
کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب |
782 |
آئین
کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی |
783 |
تحقیق
: تهیه و تولید ماست خانگی |
784 |
آئین
کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ها |
785 |
آیین
کار نگهداری گلابی در سردخانه |
786 |
بررسی
میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی
گوشت |
787 |
انواع
شیرین کننده های رژیمی |
788 |
تحقیق
: پروتئین |
789 |
اصول
و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی |
790 |
تعریف
و تعیین عیار پروتئین شیر |
791 |
تولید
سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها |
792 |
تحقیق
: رنگ ها در صنایع غذایی |
793 |
مقاله
: رنگها در صنایع غذایی |
794 |
تحقیق
: سرکه سیب |
795 |
تحقیق
: کودها، سموم و میوههایی که میخوریم |
796 |
تحقیق
: آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه |
797 |
تحقیق
: آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن |
798 |
مقاله
: کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع |
799 |
تحقیق
:مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون |
800 |
تحقیق
: نقش بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده) |
801 |
گزارش
کارآموزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی |
802 |
گزارش
کارآموزی درکارخانه شیر |
803 |
گزارش
کارآموزی شرکت ویتانا |
804 |
مقاله:
خواص انواع گوشت (فایل ورد) |
805 |
گزارش
کارآموزی آماده در شرکت ویتانا - با فرمت WORD |
806 |
مجموعه
18 مقاله تخصصی: آنتی اکسیدانها |
807 |
دانلود
پروژه آماده با عنوان سیستم تولید - با فرمت word |
808 |
مطلب
آموزشی: کنجد، ارده و حلوا ارده (143 صفحه) |
809 |
دانلود
گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران |